Sleep om te verversen

Downloads

Downloads
Bijna alle documenten die betrekking hebben op de dienstverlening van de SSWT (en voorheen de Stifa) zijn te downloaden. Het gaat dan om (aanvraag)­formulieren, nieuwsbrieven en informatie met betrekking tot bijvoorbeeld het loon-functiesysteem of projecten met extra subsidie.

De meeste downloads zijn PDF (Portable Document Format). Om PDF-bestanden te kunnen bekijken is de Adobe Reader nodig. Deze applicatie is waarschijnlijk al geïnstalleerd maar mocht dit niet het geval zijn dan is de reader hier gratis te downloaden.

In verband met de privacy wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vragen wij in plaats van het Burger Service Nummer (BSN) om het BedrijfsTak Eigen Regeling (BTER) registratienummer voor onze administratie. Dit hebben wij nodig om het dienstverband van de werknemers onder de cao voor de Timmerindustrie te kunnen controleren.

Het BTER registratienummer van uw werknemers heeft u ontvangen van APG. Dit BTER registratienummer wordt toegekend zodra u een nieuwe werknemer aanmeldt bij APG.

Wilt u weten hoe wij zorg dragen voor uw persoonsgegevens?

Download en lees dan ons Privacy Statement. Vanaf 25 mei hebben we daar de nieuwe wetgeving ook in verwerkt. Mocht u nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen.