Sleep om te verversen

Coronavirus

Maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet maatregelen verscherpt in de strijd tegen het coronavirus. Dit betekent onder meer dat alle vergunningsplichtige bijeenkomsten, evenementen en samenkomsten verboden worden tot 1 juni 2020. Daaronder vallen de werkzaamheden van de bouw en techniek (vooralsnog) niet. Uiteraard moet u zich wel aan de RIVM richtlijnen houden.

De kantoorbezetting bij SSWT is minimaal. Wij werken, het advies van onze overheid volgend, zoveel mogelijk vanuit huis. Toch willen we u blijven informeren en waar mogelijk ondersteunen. Mocht u vragen hebben, stelt u deze dan per e-mail aan ons. We zullen deze via www.nbvt.nl beantwoorden.

Coronamaatregelen

De maatregelen hebben ten doel de verspreiding van het virus in te dammen en toch de bouwsector volop, maar veilig aan het werk te houden. Hoe u dat kunt doen ziet u op de site van Volandis en uiteraard op de site van de overheid.

Om de juiste informatie overal te kunnen delen zijn de volgende downloads beschikbaar:

Voor het hele protocol download: Samen veilig doorwerken.

coronamaatregelen

Wij hopen met u dat we door de genomen maatregelen deze crisis snel te boven zijn en weer volop met ons mooie vak bezig kunnen zijn.